De Bouwpraktijk

Wil jij
meewerken?

Wil je lessen verzorgen op De Bouwpraktijk of heb je een werkplek beschikbaar
na het behalen van het certificaat, neem dan contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

Organisaties

Ben jij een organisatie die potentiele deelnemers beschikbaar heeft voor De Bouwpraktijk, een leer/werkplek beschikbaar heeft voor de deelnemers van De Bouwpraktijk of graag les zou willen geven in De Bouwpraktijk? Meld je dan nu aan via debouwpraktijk@eracontour.nl. Ook voor meer vragen en/of informatie kun je hier terecht.

Wat kan ik
leren?

Samen met de leermeester en de onderaannemers ga je aan de slag met verschillende vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, timmeren, loodgieten of keukens stellen.

Waarom doe
ik mee?

Het uiteindelijke doel is natuurlijk een baan in de bouw. Het succes hangt af van jouw inzet en motivatie. Gebruik De Bouwpraktijk om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen en gun jezelf een mooie baan in de bouw!

Wat is het
programma?

Het traject duurt 10 tot 12 weken. De eerste 5 weken is voor iedereen gelijk. Met veel passie brengen onze onderaannemers hun mooie vak aan je over. Daarnaast werk je aan timmeropdrachten met onze leermeester.

In week 5 krijg je een VCA-cursus en examen zodat je daarna veilig op de bouw kunt werken. Daarna wordt het maatwerk. We gaan met jou in gesprek om samen te bepalen welke kant je op wilt, zodat je daar verder in kunt oefenen.

Ben je nog niet zo goed in de Nederlandse taal?
Geen zorgen, want er is 2 keer per week een taalles ingepland.

Hoe kan ik
aanmelden?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the

1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

[ Formulier ]

De Bouwpraktijk